divendres, 15 de juny del 2012

REALITZEM ACTIVITATS AMB EXE-LEARNING

Exe-learning és un editor de recursos educatius Open Source .

És una programa de gran utilitat per a nosaltres com a futurs docents, ja que permeteix crear contingut web didàctic sense necessitat de ser un expert en edició amb XML o HTML.

Aquest programa ens permeteix exportar contingut com pàgines web autosuficients o com paquets IMS, SCORM 1.2 o Common Catridge.


El contingut didàctic a crear pot incloure recuros com imatges, vídeos, presentacions, diversos tipus d'activitats... Assenyalar, que els diferents iDevices fan referència a l'orferta d'activitats, les diferents modalitats que podem incloure en la creació del material web ( activitats d'espais en blanc, de reflexió, d'elecció o selecció múltiple, vertader o fals... )

Exe-learning resulta se una pàgina sense quasi dificultat on tant docents, com alumnes poden crear materials fàcilment a la vegada que d'aquest manera, concretament els xiquets, aprenen de manera autònoma, construint el seu aprenentatge basat en la competència digital. Un aprenentatge en el que ells mateixos participen com a individu actiu fomenta i potencia l'adquisició dels aprenentatges, tant a nivell educatiu com de les tecnologies.


En el següent vídeo tutorial que vos proporcione tindreu l'oportunitat de conèixer pas per pas el funcionament i les possibilitats oferides per exe-learning per a que aprengueu i pugau comptar amb una eina més de creació didàctica, tant per als docents com els alumnes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada